English Quiz for SBI|IBPS – Set 255

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
1.It was too dark for us to be able to see anything.
(A) We could not see ______
(B) since we could not see _________
(C) For us,it was so dark to________

a) Only A
b) Only B
c) Only C
d) Either A or B

Click here to View Answer
Answer a) Only A

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
2.You must act as per my instructions only.
(A) Only you act______
(B) My instructions_______
(c) You must do_________

a) Any one of the three
b) Either A or B
c) Either B or C
d) Either A or C

Click here to View Answer
Answer c) Either B or c

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
3. Evan if you dislike him you must not to be rude to him.
(A) You must be polite ________
(B) Although you must not be rude________
(C) Since you don’t like___________

a) Only A
b) Only B
c) Only C
d) Any one of the three

Click here to View Answer
Answer a) Only A

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
4.However ,often I tried my best,I could not succeed in my endeavour.
(A) Despite________
(B) In spite of________
(C) Though i could not succeed___________

a) Only A
b) Only B
c) Only C
d) Either A or B
Click here to View Answer
Answer d) Either A or B

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
5.So terrible was the earthquake that all the skyscrapers in the locality were completely ruined.
(A) Owing to the intensity_________
(B) None of the skyscrapers in the _______
(C) The intensity of__________

a) Only A
b) Only B
c) Only C
d) All the three

Click here to View Answer
Answer d) All the three

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
6.If you are diligent ,you can master any skill in a short time span.
(A) Unless you master _________
(B) If You can be mastering_________
(C) In spite of being diligent __________

a) None of three
b) Only A
c) Only B
d) Only C

Click here to View Answer
Answer a) None of three

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
7.Do whatever you think appropriate.
(A) Don’t do_____
(B) DO you think________
(C) You don’t think__________

a) Any one of the three
b) Only c
c) Only B
d) None of these

Click here to View Answer
Answer d) None of these

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
8.They lost to their opponents although they played most valiantly.
(A) Their opponents_______
(B) Despite the opponents_______
(C) The opponents played valiantly _________

a) Any one of the three
b) Only A
c) Only B
d) Only C

Click here to View Answer
Answer b) Only A

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
9.No sooner did he offer the bouquet to the guest than he left the dais.
(A) Hardly had he left the _________
(B) As soon as he left___________
(C) He left the dais immediately_______

a) Only A
b) Only B
c) Only C
d) Either A or B

Click here to View Answer
Answer c) Only C

IN question there is a statement followed by three starters which are denoted by (A) (B)and (C) .Each starter is a group of first few words of the sentence which ,on proper completion, is supposed to convey the same meaning of the original statement.
10.That social worker is the most respected person in our district.
(A) All other person______
(B) Most other social workers______
(C) All the social workers in our________

a) Only A
b) Either A or B
c) Either B or C
d) Either A or C

Click here to View Answer
Answer a) Only A

Leave a Comment