English Quiz for SBI|IBPS – Set 252

1.There are several holidays in Brazil.One is Independence Day and _____ are children’s and Teacher’s Day.
a) some others
b) anothor
c) the other
d) None of these

Click here to View Answer
Answer a) some others

2.I was Jogging in the park this morning and saw this dog coming _______ me .It looked like he was going to attack me,but he was just trying to reach his owner ,who was running right behind me.
a) onto
b) beyond
c) towards
d) below

Click here to View Answer
Answer c) towards

3.The detective story is sometimes called ‘whodunit’because the reader has to work_____ who did it ,Who committed the crime.
a) in
b) out
c) off
d) over

Click here to View Answer
Answer b) out

4.As a result you feel as if you are walking in a_________ since at each turning you come to a block end.
a) muddle
b) mess
c) maze
d) mist

Click here to View Answer
Answer c) maze

5.Most students have to try and earn extra money by taking a holiday job .They turn_______ their studies and experience the real world for a while .
a) into
b) down
c) aside form
d) to

Click here to View Answer
Answer c) aside form

6.As it turned out these were not sausages but in fact very big carrots and the photographer had to pay enormous ______.
a) harms
b) hurts
c) damages
d) injuries

Click here to View Answer
Answer c) damages

7.Well,i don’t think that’s a very good reason and you must ______ up with a better explanation.
a) come
b) take
c) do
d) put

Click here to View Answer
Answer a) come

8.We would like to__________our customers that over the Christmas period we will be closing an hour earlier than usual.
a) remember
b) retake
c) repeat
d) remind

Click here to View Answer
Answer d) remind

9.A final _______ for the driver of the Ford Fiesta :there is no need now to re park as our delivery lorry has done that for you.
a) note
b) message
c) saying
d) hint

Click here to View Answer
Answer b) message

10.The train for london at platform 6 is still there and is not ______ to leave for at least 20 minutes.
a) intended
b) expected
c) proposed
d) awaited

Click here to View Answer
Answer b) expected

Leave a Comment