English Quiz for SBI|IBPS – Set 248

1.Synonym of Ingenious
a) misleading
b) clever at inventing
c) encouragement
d) None of these

Click here to View Answer
Answer b) clever at inventing

2.Synonym of Vehement
a) thorough
b) protest
c) airy
d) forceful

Click here to View Answer
Answer d) forceful

3.Synonym of Dauntless
a) lazy
b) modest
c) bold
d) poor

Click here to View Answer
Answer c) bold

4.Synonym of Jargon
a) exaggeration
b) kind of gait
c) unintelligible speech
d) word game

Click here to View Answer
Answer c) unintelligible speech

5.Synonym of Sundry
a) various
b) quiet
c) cheerless
d) brittle

Click here to View Answer
Answer a) various

6.Synonym of Caustic
a) bitter
b) solemn
c) influential
d) puzzling

Click here to View Answer
Answer a) bitter

7.Synonym of Fiasco
a) disappointment
b) complete failure
c) turning point
d) loss

Click here to View Answer
Answer b) complete failure

8.Synonym of Abduct
a) embarrass
b) kidnap
c) desert
d) None of these

Click here to View Answer
Answer b) kidnap

9.Synonym of Fortitude
a) wealth
b) courage
c) luck
d) None of these

Click here to View Answer
Answer b) courage

10.Synonym of Rasping
a) sighing
b) rival
c) irritating
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) irritating

Leave a Comment