English Quiz for SBI|IBPS – Set 243

1.Ever and Anon
a) frequent
b) sometimes
c) tired off
d) Human nature

Click here to View Answer
Answer b) sometimes

2.Flog the dead horse
a) to revive interest in old matters
b) to give excuses
c) to act foolishly
d) to be in hurry

Click here to View Answer
Answer a) to revive interest in old matters

3. Cry for the moon
a) To loose something
b) the evil intension
c) To wish for something impossible
d) None of above

Click here to View Answer
Answer c) To wish for something impossible

4.Black and Blue
a) To beat very badly
b) Wounded in scuffle
c) To win a prize
d) by any means

Click here to View Answer
Answer a) To beat very badly

5.Yeoman’s service
a) hard work
b) very profitable
c) excellent work
d) to be very qucik

Click here to View Answer
Answer c) excellent work

6.Win laurels
a) very powerful
b) to win distinction
c) to be settle for less
d) to quarrel over the trifles

Click here to View Answer
Answer b) to win distinction

7.Take with a pinch of salt
a) to accept with a doubt
b) take land of someone
c) to discourage
d) to do something evil

Click here to View Answer
Answer a) to accept with a doubt

8. Spill the beans
a) to reverse the condition
b) to give information
c) donate something
d) to disturb

Click here to View Answer
Answer b) to give information

9.Stand in good stead
a) To be helpful in need
b) Something to help you
c) to give long speech
d) To take order

Click here to View Answer
Answer a) To be helpful in need

10. Rank and file
a) To solve the issue0
b) Common Man
c) Official delay
d) High status man

Click here to View Answer
Answer b) Common Man

Leave a Comment