English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 213

1.Find the error in the following sentence.
a) No one in the UK or the EU not businesses,
b) investors, or consumers can afford to live
c) in a purgatory of invective and electioneering.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

2.Find the error in the following sentence.
a) Many of the infrastructure and energy
b) project that are part of CPEC, worth an
c) estimated $46 billion,are already under way.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) project that are part of CPEC, worth an,Replace “project ” with “projects “.

3.Find the error in the following sentence.
a) A new notification from the Ministry of Labour and
b) Employment said that pensionable salary of an employee
c) who opts for ‘fresh option’ would be based on a high salary.
d) No error

Click here to View Answer
Answerc) who opts for ‘fresh option’ would be based on a high salary,Replace “high” with “higher”

4.Find the error in the following sentence.
a) The Brexit referendum verdict continued to
b) spread turmoil and confusion in the United Kingdom’s
c) political or economic landscape on day two after the vote.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) political or economic landscape on day two after the vote.Replace “or” with “and”

5.Find the error in the following sentence.
a) Sensing the angry mood, the government on Sunday morning
b) constituted a committee consisting of five Minister which
c) promptly announced that all the demolished temples would be re-built.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) constituted a committee consisting of five Minister which, Replace “Minister” with “Ministers”

6.Find the error in the following sentence.
a) The Nobel winners singled out Golden Rice as
b) a genetically modified crops with huge potential
c) to improve health and save lives in the developing world.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) a genetically modified crops with huge potential, Replace “crops” with “crop”

7.Find the error in the following sentence.
a) He has travelled all over the
b) world yet he speaks
c) several languages fluently.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) world yet he speaks,Replace “yet” with “and”

8.Find the error in the following sentence.
a) Debates over the validity of pronouncing
b) talaq, divorce, three times at one
c) go or over three months offer no solutions.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) talaq, divorce, three times at one,Replace “at” with “in”

9.Find the error in the following sentence.
a) Poor people has no money
b) therefore they cannot afford
c) proper medical services.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) Poor people has no money, Replace “has” with “have”

10,.Find the error in the following sentence.
a) Many of these militants then
b) went on to fight for the Islamic
c) State (IS) terror group in Iraq and Syria.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

Leave a Comment