English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 208

1.Find the error in the following sentence.
a) The struggle among the two led
b) to more chaos,And it’s in the midst
c) of this chaos that IS in Libya found a foothold.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) The struggle among the two led,Replace “among” with “between”

2.Find the error in the following sentence.
a) It was hardly surprising that the most
b) organize opposition groups in the Middle
c) East-North Africa region were the Islamists.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) organize opposition groups in the Middle,Replace “organize” with “organized”

3.Find the error in the following sentence.
a) The truth is democracy need a
b) certain foundation in education, principles
c) and human rights to work.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) The truth is democracy need a,Replace “need” with “needs”

4.Find the error in the following sentence.
a) commercial surrogacy – which is estimated to be a Rs 900
b) crore business in India has seen cases of poor
c) women being exploited with unscrupulous touts and doctors.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) women being exploited with unscrupulous touts and doctors,Replace “with” with “by”

5.Find the error in the following sentence.
a) She did not even have proper clothes and
b) seemed that she would not afford for good
c) food, still gave everything she had.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) seemed that she would not afford for good, Replace “would” with “could”

6.Find the error in the following sentence.
a) ”Where was your man- hood when you could
b) ridicule a little child that had worked for weeks
c) and weeks to pay you a high price for a bird and cage.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

7.Find the error in the following sentence.
a) World Polio Day is thus an occasion to urge politicians to
b) renew its commitments to polio eradication, and to
c) apply lessons from the GPEI to improve health everywhere.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) renew its commitments to polio eradication, and to,Replace “its” with “their”

8.Find the error in the following sentence.
a) There is no doubt that the Modi government should make
b) electoral funding transparent, since the perception about it
c) is that it is by and large corruption-free and has a grip on governance.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

9.Find the error in the following sentence.
a) These deficiencies in quality of care represent
b) neither the failure for professional compassion
c) nor necessarily a lack of resources.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) neither the failure for professional compassion

10.Find the error in the following sentence.
a) This is a interesting development and long
b) due, however the reasons behind this have
c) not been well understood.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) This is a interesting development and long,Replace “a” with “an”

Leave a Comment