English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 205

1.Not let grass grow under feet
a) Expresses a reaction without words.
b) Something that makes you feel disgusting or nervous.
c) Don’t delay in getting something done.
d) Refers to not exhibiting any emotion where it is expected.

Click here to View Answer
Answer c) Don’t delay in getting something done.

2.Fish out of water
a) Becoming very rich while starting very poor.
b) Feeling uncomfortable in unfamiliar surroundings.
c) on someone’s side; giving someone support.
d) defend your position or interests.

Click here to View Answer
Answer b) Feeling uncomfortable in unfamiliar surroundings.

3.Dead wood
a) Refers to a person without sentiments and sympathy for anyone.
b) People or things which are no longer useful or necessary.
c) Challenge someone in his own area.
d) Carrying an idea which constantly occupies your thoughts.

Click here to View Answer
Answer b) People or things which are no longer useful or necessary.

4.Have an axe to grind
a) Desirable position which is well-paid and considered relatively easy.
b) People or things which are no longer useful or necessary.
c) to have a selfish interest.
d) lose the job.

Click here to View Answer
Answer c) to have a selfish interest.

5.Clinch the issue
a) Controlling your feelings to deal with a situation.
b) Using the office photocopier for personal use.
c) Being very eager and enthusiastic about the idea of doing something.
d) decide the matter .

Click here to View Answer
Answerd) decide the matter .

6.All in all
a) Having strong feelings for someone who cannot be yours.
b) most important .
c) A comment which is true and makes you uncomfortable is close to home.
d) Maintaining your position.

Click here to View Answer
Answer b) most important .

7.Sink your teeth into
a) Succeeding in your enterprise.
b) Getting comparably less successful than before.
c) doing something with a lot of energy and enthusiasm.
d) Something that ends before getting a result.

Click here to View Answer
Answer c) doing something with a lot of energy and enthusiasm.

8.Get the show on the road
a) contained in a list of members,employees, or clients.
b) Feeling uncomfortable in unfamiliar surroundings.
c) doing something with a lot of energy and enthusiasm.
d) Putting up a plan or idea into action.

Click here to View Answer
Answerd) Putting up a plan or idea into action.

9.Get ducks in a row
a) Becoming very rich while starting very poor.
b) Succeeding in your enterprise.
c) Getting your things well organized.
d) Doing something that will cause your own failure.

Click here to View Answer
Answer c) Getting your things well organized.

10.Buckle down
a) Doing some hard work with determination and full attention.
b) Small but good start with a possibility for a bright future.
c) Being successful.
d) Something that is immediately successful.

Click here to View Answer
Answer a) Doing some hard work with determination and full attention.

Leave a Comment