English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 200

1.Flirtey is working with drones to deliver RELIEVE SUPPLIES AS ANPART OF humanitarian missions around the world.
a) relief supply as part as of
b) relieve supply as part of
c) relief supplies as part of
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) relief supplies as part of

2.One reason the IS MACHINERY BECOME SO STRONG IN Iraq is that many battle-ready Saddam-era generals, who had lost their jobs after the Americans disbanded the Iraqi military, joined its ranks.
a) machinery become so strong at
b) machinary became so strong at
c) machinery became so strong in
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) machinery became so strong in

3.Mahabharata HAS A LOT OF DISCUSSIONS ON DEATH and each character in the epic chooses to die in a unique way.
a) had a lot of discussions on death
b) has a lot of discussion on death
c) having a lot of discussion on death
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) has a lot of discussion on death

4.Cargo traffic at major ports, commercial vehicle sales, cement output and steel consumption ARE LEADS IN UPTURN THAT point to a more broad-based expansion.
a) are leading an upturn that
b) was leading a upturn its
c) is leading at upturn of the
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) are leading an upturn that

5.As in neighbouring West Bengal though, BJP HAS TO OVERCOME A HOST OF local identity issues.
a) have to be overcome a host of
b) has been to overcome a host of
c) has overcome an host of
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer d) No correction Required

6.Freeing the JNU students, detained on grave sedition charges on flimsy evidence, WOULD ALSO HELPS.
a) would also helped
b) would have been also help
c) would also help
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer c) would also help

7.This is REQUIRED NOT JUST WITH opposition but also with BJP’s own allies.
a) required with not just with
b) required not just with up
c) required no with just
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer d) No correction Required

8.It questions WHY THERE WERE NO internal discussion within the coalition on the contentious land acquisition bill.
a) why there would not
b) why there was no
c) why there is no
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer b) why there was no

9.There is a sense that the politics of bravado MUST GAVE THE WAY TO politics of negotiation and give-and-take.
a) must give way to the
b) should give way to
c) must give way to
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer a) must give way to the

10.That all of this comes against the BACKDROPS OF THE ECONOMIC downturn in Europe and the refugee crisis brought on by the civil war in Syria and Iraq is noteworthy.
a) backdrops of the economic
b) backdrop of the economics
c) backdrop of the economic
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer c) backdrop of the economic

Leave a Comment