English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 198

1.Find the error in the following sentence.
a) If there is a vote for Brexit
b) than on Friday the PM will indicate
c) how the process of Brexit will begin.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) than on Friday the PM will indicate,Replace “than” with “then”

2.Find the error in the following sentence.
a) As sourcing, retailing and warehousing costs
b) drop due to the Internet platform this could be a bonanza
c) for Indian consumers who’ve been hit hard with inflation.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) for Indian consumers who’ve been hit hard with inflation, Replace “with” with “by”

3.Find the error in the following sentence.
a) the current controversy over
b) the hosting of the India Pakistan World Cup
c) T20 match on Dharamshala is unfortunate.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) T20 match on Dharamshala is unfortunate,Replace “on” with “in”

4.Find the error in the following sentence.
a) Despite India being the faster
b) growing economy in the world today, do we
c) still need growth-revival policies.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) Despite India being the faster, Replace “faster” with “fastest”

5.Find the error in the following sentence.
a) The enthusiasm has dissipated by now. Mr. Modi is
b) under pressure to show results on the economy front when,in fact, on the core
c) issues, he have not been able to even show much initiative.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) issues, he have not been able to even show much initiative,Replace “have” with “has”

6.Find the error in the following sentence.
a) Any relaxation in revenue deficit
b) should also show up in fiscal deficit,
c) thus ensuring no compression in capital expenditure targets.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

7.Find the error in the following sentence.
a) Kerry might prose on about
b) looking on the big picture,
c) but that sentiment fails at the first dispute.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) looking on the big picture, Replace “on” with “at”

8.Find the error in the following sentence.
a) As the minister was very intelligent
b) and hardworking the King appointed
c) him as his chief adviser.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

9.Find the error in the following sentence.
a) That means government will have to work
b) extra hard to win opposition parties over
c) and secure its support in driving legislation.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) and secure its support in driving legislation,
Replace “its” with “their”

10.Find the error in the following sentence.
a) It is important that BJP chosen the path
b) of conciliation rather than 3)/confrontation, while
c) deploying its political leaders to build bridges with the opposition.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) It is important that BJP chosen the path ,Replace “chosen” with “choose”

Leave a Comment