English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 196

1.The size of our unit IN THE INITIAL OFFER shall be worth Rs. 15 lakh.
a) in initial offer
b) under the initial offer
c) for initial offer
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) under the initial offer

2. The ship was not FIT TO SURVIVE another storm as the damage was beyond repair.
a) fitted to survive
b) fit to be surviving
c) fitting for survival
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

3.Anyone with a little interest in sports is BOUND TO FAMILIAR with Sachin Tendulkar’s name.
a) binding to familiar
b) bound to be familiar
c) bound to have familiar
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) bound to be familiar

4.The government is considering a ban ON THE SALE OF electronic cigarettes, a vapour devices a nicotine hit minus the smoke.
a) to sell the
b) on selling the
c) on sales of
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

5.regardi.The controversy OF REGULATING OF e-rickshaws in the capital may soon come to an end.
a) about regulating the
b) to regulate
c) over regulation of
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) over regulation of

6. The make-up of the syllabus________students to have a wide ________of knowledge.
a) seeks, variation
b) desires, type
c) expects, variety
d) wants, scope

Click here to View Answer
Answer c) expects, variety

7. The CBI has registered a case against Bengal India Global Infrastructure for allegedly cheating Central Bank of India by ________________loans using_______________documents.
a) taking, false
b) giving, real
c) allowing, genuine
d) availing, forged

Click here to View Answer
Answer d) availing, forged

8.The Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana, a financial inclusion mission_____________by PM Narendra Modi____________off with a bankg, with a record 15 million new bank accounts opened on the first day itself.
a) opened, let
b) initiated, blasted
c) launched, kicked
d) effected, took

Click here to View Answer
Answer c) launched, kicked

9. Agricultural scientists told them that the___________was mainly due to _________soil health and that they needed to follow zero-till farming method.
a) crisis, deteriorating
b) catastrophe, adulterated
c) change, non-productive
d) trouble, terrible

Click here to View Answer
Answer a) crisis, deteriorating

10. A boy died from_______he received after being _________beaten up by his teacher.
a) abrasion, formally
b) injuries, allegedly
c) casualty, purportedly
d) agony, severely

Click here to View Answer
Answer b) injuries, allegedly

Leave a Comment