English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 191

People usually have a negative feeling about politics. Madam Secretary strives TO SHOWS HOW POSITIVE THE PROCESS CAN BE, if you have someone with conviction and intelligence taking part in it.
a) to shows how positive the process that can be
b) to show that how positive the process can be
c) to show how positive the process can be
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) to show how positive the process can be

2.The government appears determined TO MOVE AHEAD WITH THE reform plan despite the strike, which has already affected fuel distribution in parts of France.
a) to moved ahead the
b) to move ahead of the
c) for moving ahead with the
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

3.Strong policing reduces the risk for vulnerable road users such as pedestrians and two-wheeler riders, WHO SHOULD HAVE BEEN COMPELLED TO wear helmets.
a) which should be compelled to
b) whose must compelled to be
c) who must be compelled to
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) who must be compelled to

4.India’s decision to grant visas to Uyghur activists to meet the Dalai Lama in Dharamshala IS LIKE INTENDS TO SEND A message to China.
a) are likely intended to send a
b) is likely intended to send a
c) is likely intended for send an
d) No correction required.

Click here to View Answer
Answer b) is likely intended to send a

5.The Goods and Service Tax (GST) Bill, the Insolvency and Bankruptcy BILL AMONG OTHERS ARE STILL pending in Parliament.
a) Bill among others is untill
b) Bills amongs other are still
c) Bills among others are still
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) Bills among others are still

6.Besides providing A SAFE EXITS FOR STORMWATER, including floodwaters, natural drains recharge groundwater and also support biodiversity.
a) an safey exit for stormwater
b) a safely exitance to stormwater
c) a safe exit to stormwater
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer c) a safe exit to stormwater

7.There has also been some impact TO THE JUMPS IN THE STATE government borrowing even without the Uday bonds.
a) from the jump in the states
b) from the jump in state
c) to the jump in state
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) from the jump in state

8.It is focused on agriculture WITHIN A TARGETS TO DOUBLE farm income in five years.
a) with a target to double
b) with the target to double
c) with a targets of the double
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer a) with a target to double

9.Many analysts HAVE ARGUED THAT THE building of more than 1 lakh water harvesting structures had a lot to do with it.
a) have argued its the
b) had been argued that the
c) have argued been that the
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer d) No correction Required

10.Budget 2016-17 TAKE TO THE INCREMENTAL STEP of introducing some insurance protection against high out-of-pocket expenditure that pushes families into poverty.
a) takes the incremental step
b) takes to the increments steps
c) took the incremental step
d) No correction Required

Click here to View Answer
Answer a) takes the incremental step

Leave a Comment