English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 188

1.Apple-pie order
a) A sweet manner
b) bring out the secret
c) break the stick
d) extreme neatness

Click here to View Answer
Answer d) extreme neatness

2.blood and guts
a) unusually good
b) be obsessed with something
c) be in a state of easy prosperity
d) violence and bloodshed

Click here to View Answer
Answer d) violence and bloodshed

3.Stick one one’s colours
a) paint nicely
b) refuse to submit
c) opposite in views
d) admit defeat

Click here to View Answer
Answer b) refuse to submit

4.Under the aegis of
a) under pressure of
b) with the support of
c) under the shelter of a tree
d) to take advantage of

Click here to View Answer
Answer b) with the support of

5.Draw a blank
a) elicit no response; be unsuccessful
b) Refers to an extremely proud person
c) View an unpleasant situation in a positive light
d) Accepting something humiliating or embarrassing

Click here to View Answer
Answer a) elicit no response; be unsuccessful

6.Hang on by fingernails
a) Being the first one to make a start at something
b) Doing some hard work with determination and full attention
c) Continuing to do something in a very difficult situation
d) Doing everything you can to make something successful

Click here to View Answer
Answer c) Continuing to do something in a very difficult situation

7.The cold shoulder
a) abused me
b) insulted me
c) scolded me
d) ignored me

Click here to View Answer
Answer d) ignored me

8.Hanging fire
a) stuck up
b) ignored
c) hotly debated
d) going on slowly

Click here to View Answer
Answer d) going on slowly

9.Join the club
a) to take revenge
b) satisfy with others
c) excited to invite
d) sympathy to others

Click here to View Answer
Answer d) sympathy to others

10.Can of worms
a) more easy way
b) most difficult issue
c) very attractive
d) very useful

Click here to View Answer
Answer b) most difficult issue

Leave a Comment