English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 185

1.The high-handedness of the Tamil Nadu government reminds me of the Emergency when ALL FREEDOMS WERE CLAMPDOWN ON BY the then Prime Minister.
a) all freedom were clamped down on by
b) all freedoms were clamped down on by
c) all freedoms were clamped down on to
d) all freedoms were clamping down on by

Click here to View Answer
Answerb) all freedoms were clamped down on by

2.Beijing cannot expect New Delhi to DOING THE HEAVY LIFT TO enhance India-China ties without taking any steps of its own.
a) does all the heavy lifts
b) do the all heavy lifting to
c) do all the heavy lifting to
d) do the all heavy liftings for

Click here to View Answer
Answerc) do all the heavy lifting to

3.Change in the discoms can be fur-ther complicated WITH THE FACT THAT IS THESE are state government controlled.
a) by the fact that those
b) by the fact that these
c) with the fact that of the these
d) by facts that these of

Click here to View Answer
Answerb) by the fact that these

4.This ratio was much smaller a few years back. A better-planned borrowing calendar for the states is becoming a necessity.
a) much smaller few years
b) much smaller the few years
c) more smaller a few year
d) No correction required

Click here to View Answer
Answerd) No correction required

5.Resetting NDA’s internal equations, with pragmatism and humility as the new by-words, WILL PAYS OFF politically.
a) will paid off
b) will pay of
c) will pays off the
d) will pay off

Click here to View Answer
Answerd) will pay off

6.The source FOR THE TOI’s REPORT IS THE US department of homeland security, customs and border protection.
a) for the TOI report is the US
b) for the TOI reports is the US
c) to the TOI report is the US
d) of the TOI reports is that US

Click here to View Answer
Answera) for the TOI report is the US

7.Unlike any other secular state,THE REPUBLIC OF THE INDIA WERE conceived with a mandate for social revolution.
a) the Republic of India was
b) the Republic of India would have
c) the Republic for India was
d) the Republic of the India was

Click here to View Answer
Answera) the Republic of India was

8.The party is already recalibrating its electoral strategy FOR THE STATES POLLS COMING UP TO this year with plans to project local leaders more.
a) for states poll coming in
b) for state polls coming up to the
c) of state polls coming in
d) for state polls coming up

Click here to View Answer
Answerd) for state polls coming up

9.The performance of the manufacturing sector HAD BEEN UNIMPRESSIVE.
a) has been unimpressive
b) has been of the unimpressive
c) has being in the unimpressive
d) has being of unimpressive

Click here to View Answer
Answera) has been unimpressive

10.It’s quite possible that THE TERRORISTS AT PATHANKOT USED A similar modus operandi.
a) the terrorists in Pathankot uses an
b) the terrorists in Pathankot used a
c) the terrorists of Pathankot used a
d) the terrorists in the Pathankot used

Click here to View Answer
Answerb) the terrorists in Pathankot used a

Leave a Comment