English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 184

1.Jump out of one’s skin
a) To make someone laugh.
b) Be extremely startled.
c) A rare event or occurrence.
d) Verbally scold someone.

Click here to View Answer
Answerb) Be extremely startled.

2.Tricks of the trade
a) very small in quantity.
b) to enjoy a musical programme.
c) Clever or expert way of doing something.
d) to be offered warm hospitality.

Click here to View Answer
Answerc) Clever or expert way of doing something.

3.Sink your teeth into
a) Having strong feelings for someone who cannot be yours.
b) doing something with a lot of energy and enthusiasm.
c) A comment which is true and makes you uncomfortable is close to home.
d) Maintaining your position.

Click here to View Answer
Answerb) doing something with a lot of energy and enthusiasm.

4.Back-room boys
a) Desirable position which is well-paid and considered relatively easy.
b) People or things which are no longer useful or necessary.
c) People who perform important work but have no contact with the public.
d) lose the job.

Click here to View Answer
Answerc) People who perform important work but have no contact with the public.

5.Keep your fingers on the pulse
a) helped in the execution of the plan.
b) Being constantly aware of the most recent developments.
c) thwarted the execution of the plan.
d) to give offence to them

Click here to View Answer
Answerb) Being constantly aware of the most recent developments.

6.Bid fair to
a) Seem likely to.
b) Get fired from a job.
c) Living in Luxury.
d) A mental institutional facility.

Click here to View Answer
Answera) Seem likely to.

7.Backstairs influence
a) Political influence.
b) Deserving and proper influence.
c) Backing influence.
d) Secret and unfair influence.

Click here to View Answer
Answerd) Secret and unfair influence.

8.Get the show on the road
a) contained in a list of members,employees, or clients.
b) Feeling uncomfortable in unfamiliar surroundings.
c) doing something with a lot of energy and enthusiasm.
d) Putting up a plan or idea into action.

Click here to View Answer
Answerd) Putting up a plan or idea into action.

9.Mean business
a) Being serious about what you announce.
b) Being constantly aware of the most recent developments.
c) Putting up a plan or idea into action.
d) Adjusting quickly to changes and making fast decisions

Click here to View Answer
Answera) Being serious about what you announce.

10.Bark up the wrong tree
a) to stay in jail
b) give trouble
c) Accuse the wrong person
d) beat up completely

Click here to View Answer
Answerc) Accuse the wrong person

Leave a Comment