English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 177

1.To eat humble pic
a) to apologize
b) to request
c) to show kindness
d) show weakness

Click here to View Answer
Answera) to apologize

2.Blow hot and cold
a) to praise and then blame
b) to temper
c) in collusion
d) for want of time

Click here to View Answer
Answera) to praise and then blame

3.To cut the Gordian Knot
a) To perform a difficult task
b) to act unreliably
c) to avoid difficulties
d) to cut a lot of threads

Click here to View Answer
Answera) To perform a difficult task

4.A smear campaign
a) an attempt to damage reputation
b) a professional meeting
c) to be comfortable
d) find from a distance

Click here to View Answer
Answera) an attempt to damage reputation

5.An Amazon
a) A women who is strong and energetic
b) A beautiful women
c) A women who is dainty
d) A greedy women

Click here to View Answer
Answer a) A women who is strong and energetic

6.Brain drain
a) disease in the brain
b) loss of experts to another country
c) Bad tempered and sarcastic
d) to think deeply

Click here to View Answer
Answerb) loss of experts to another country

7.Get the axe
a) Getting into tears because of some one’s behavior
b) a guest’s written thanks for hospitality
c) lose the job
d) not support or argue in favour of

Click here to View Answer
Answerc) lose the job

8.Sink your teeth into
a) Succeeding in your enterprise
b) Getting comparably less successful than before
c) doing something with a lot of energy and enthusiasm
d) Something that ends before getting a result.

Click here to View Answer
Answerc) doing something with a lot of energy and enthusiasm

9.in the nick of time
a) at the exact time
b) in advance
c) to late
d) long before time

Click here to View Answer
Answera) at the exact time

10.Fall foul of
a) fell into the ditch
b) select the best thing
c) to win
d) quarrel

Click here to View Answer
Answerd) quarrel

Leave a Comment