English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 171

1) Plough a lonely furrow
a) remain unaffected
b) do without the help of others
c) survive in isolation
d) remain non-aligned

Click here to View Answer
Answerb) do without the help of others

2) The candle at both ends
a) overtaxing his energies
b) wasting his money
c) becoming overgenerous
d) losing his objectives

Click here to View Answer
Answera) overtaxing his energies

3) Through his hat
a) talking insultingly
b) talking nonsense
c) talking ignorantly
d) talking irresponsibly

Click here to View Answer
Answerb) talking nonsense

4) White elephant
a) very helpfull
b) less utility more expenditure
c) very strong
d) very large

Click here to View Answer
Answerb) less utility more expenditure

5) Weal and woe
a) Joy and sorrow
b) Calm and quiet
c) Laugh and cry
d) To be very quick

Click here to View Answer
Answera) Joy and sorrow

6) Held over
a) stopped
b) postponed
c) dropped
d) cancelled

Click here to View Answer
Answerb) postponed

7) Red herring
a) Something to make irritating
b) Something to make helpful
c) Something to make concentrate
d) Something to distract attention

Click here to View Answer
Answerd) Something to distract attention

8) Got a load of
a) to make loud
b) hurry up
c) pay attention
d) to keep load

Click here to View Answer
Answerc) pay attention

9) Hold out
a) highlight
b) offer
c) show
d) promise

Click here to View Answer
Answerb) offer

10)Join the club
a) to take revenge
b) satisfy with others
c) excited to invite
d) sympathy to others

Click here to View Answer
Answerd) sympathy to others

Leave a Comment