English Quiz for SBI | IBPS – Set 275

1.To rub shoulders
a) To follow someone
b) to create difficulty
c) To come into close contact
d) To speak eagerly about something you support

Click here to View Answer
Answer c) To come into close contact

2.Other fish to fry
a) More important business to attend
b) Back to something that you don’t want to do
c) One who gossips more or tells secret
d) Free from all obligations

Click here to View Answer
Answer a) More important business to attend

3.An old bird is not to be caught with chaff
a) Experienced people are not easily fooled or deceived
b) An unpleasant fact that must be accepted
c) One who gossips more or tells secret
d) Totally unaware

Click here to View Answer
Answer a) Experienced people are not easily fooled or deceived

4.Read between the lines
a) In small amounts at a time
b) Understand the hidden meaning
c) To keep quite
d) One who gossips more or tells secret

Click here to View Answer
Answer b) Understand the hidden meaning

5.A martinet
a) An argument or law not followed by anyone
b) Someone in a group of people but not liked by them
c) A very strict disciplinarian
d) A strange person

Click here to View Answer
Answer c) A very strict disciplinarian

6.Make a clean breast of it
a) Confess especially when a person has done a wrong thing
b) To be cheated by someone you trust
c) Something that you achieve and proud of
d) To allow someone to live or die naturally

Click here to View Answer
Answer a) Confess especially when a person has done a wrong thing

7.Come off with flying colours
a) Be highly successful
b) To change plans
c) Active and energetic
d) Having very little knowledge about something

Click here to View Answer
Answer a) Be highly successful

8.Pyrrhic victory
a) Back to something that you don’t want to do
b) To make a wrong assumption
c) free from all obligations
d) A victory that is as costly as defeat

Click here to View Answer
Answer d) A victory that is as costly as defeat

9.An Amazon
a) An unpleasant fact that must be accepted
b) Worst member
c) worry about the future in advance
d) A warlike masculine woman

Click here to View Answer
Answer d) A warlike masculine woman

10. To be cock sure
a) To be completely suitable for someone
b) To follow someone
c) To be absolutely certain
d) To prepare for trouble

Click here to View Answer
Answer c) To be absolutely certain

Leave a Comment