English Quiz for SBI | IBPS – Set 270

1.If Indian people are united ,this nation CAN BECOME A SOURCE OF stregnth for the entire world.
a) could become a resource of
b) can become resourceful for
c) would be a source in
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

2.The local authorities WERE NEVER BOTHERING TO care about the unfortunate happenings.
a) were never bothered to
b) never bothered to
c) never were bothering to
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) were never bothered to

3.The police have SO FAR SUCCEEDED IN RECOVERING only a part of the stolen property.
a) thus far succeeded for recover
b) so far succeeded in the recovery of
c) as far as succeeded in recovery of
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

4.WHAT DID HAPPEN there in the first place is not a matter of our concern.
a) What happens
b) what would have happened
c) what happened
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) what happened

5. There was a pause when we have finished and then A STRANGE SUBDUED VOICE broke the silence .
a) The strange subducing voice
b) a strangely subdued voice
c) The strange subdued voice
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) a strangely subdued voice

6.Where the distance is not too much ,I prefer walking no foot THAN WAITING FOR A bus.
a) than wait for the
b) than to waiting for
c) to waiting for a
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) to waiting for a

7.Till man rises higher in the process of evolution ,the world situation WILL be CONTINUE to remain fulled up.
a) will continue
b) would have continued
c) should have continued
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) will continue

8.It IS RELIABLE TO LEARN that there is no substantial evidence to prove his innocence.
a) is reliably learnt
b) reliably to learn
c) was reliable to learn
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) is reliably learnt

9.I overheard him saying something to me when I WAS QUIT.
a) I was almost quit
b) I was about to quit
c) I had about to quit
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) I was about to quit

10.When the police officer asked you your salary ,you provided wrong information ,haven’t you?
a) have you not
b) aren’t you
c) didn’t you
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) didn’t you

Leave a Comment