English Quiz – Set Thirty Four (Synonyms)

1. Tick the meaning for Inimical
a) Imitable
b) Cautious
c) Antagonistic
d) Rectifiable

View Answer
Answer c) Antagonistic

2. Tick the meaning for Congential
a) Existing from birth
b) Expensive
c) Yielding
d) Industrious

View Answer
Answer a) Existing from birth

3. Tick the meaning for choleric
a) Hot headed
b) Sick
c) Pleasant
d) Brave

View Answer
Answer a) Hot headed

4. Tick the meaning for Brazen
a) Pious
b) Shameless
c) Hasty
d) Censorious

View Answer
Answer b) Shameless

5. Tick the meaning for Attenuate
a) Clever
b) Harvest
c) Weaken
d) Recommend

View Answer
Answer c) Weaken

6. Tick the meaning for Frugality
a) Economy
b) Foolishness
c) beautiful
d) complicated

View Answer
Answer a) Economy

7. Tick the meaning for Indolence
a) Sloth
b) Embarrassment
c) Involvement
d) Insufficiency

View Answer
Answer a) Sloth

8. Tick the meaning for Deluge
a) Reservation
b) collide
c) Pollute
d) Flood

View Answer
Answer d) Flood

9. Tick the meaning for clandestine
a) Visualize
b) Locate
c) Secret
d) Flood

View Answer
Answer c) Secret

10. Tick the meaning for Contentious
a) Self-Restraint
b) Quarrelsome
c) Ignorant
d) Understanding

View Answer
Answer b) Quarrelsome

Leave a Comment