English Quiz – Set Thirty One (Jumbled Words)

1. The hunters(P)/ the lion(Q)/hesitated to go out again for shooting  (R)/having been wounded once.(S).
a) RSQP
b) PQSR
c) SPRQ
d) PSQR

View Answer
Answer c) SPRQ

2. Showed me P)/ the old lady(Q)/ with gold plated base(R)/ her beautiful marble table(S)
a) PRQS
b) QSPR
c) PSQR
d) QPSR

View Answer
Answer d) QPSR

3. In my opinion people (P)/defies people orders(Q)/ rioting on the road (R)/thus posing threat to the peace of the city(S)
a) PRQS
b) QRPS
c) PRQS
d) QSPR

View Answer
Answer a) PRQS

4. The specific ability requirements of the job(P)/ depend on the (Q)/required for job performance(R)/ Intellectual or physical abilities(S).
a) PQRS
b) SRQP
c) PRQS
d) SQRP

View Answer
Answer b) SRQP

5. and no amount of experience could alter them(P)/ that could be fixed at birth and(Q)/ completely dictated be heredity(R)/personality characteristics were(S)
a) QRSP
b) SPQR
c) QPSR
d) SRQP

View Answer
Answer d) SRQP

6. Today, in a fishbowl(P)/ where any action may be the subject of media scrutiny(Q)/ managers at most large organisation(R)/realise that they operate(S)
a) RSPQ
b) QPSR
c) RPSQ
d) QSPR

View Answer
Answer c) RSPQ

7. By next April 1 (P)/Finance minister Arun Jaitley said (Q)/ he still wants to implement a new goods and services tax (GST) (R)/ on Wednesday (S)
a) PRSQ
b) SRPQ
c) QSRP
d) SPRQ

View Answer
Answer c) QSRP

8. The two women had been (P)/ with a false promise of jobs (Q)/ According to the FIR filed by the police in Gurgaon (R), lured to India (S)
a) PSRQ
b) QSRP
c) RPSQ
d) QSPR

View Answer
Answer c) RPSQ

9. A British Airways jetliner engine (P)/ caught fire in Las Vegas (Q)/  on Tuesday (R) / as the plane was about to leave for London (S)
a) RPQS
b) PQSR
c) RSPQ
d) SQPR

View Answer
Answer b) PQSR

10. Larnaca airport as visibility fell to 500 metres (P)/ where aircraft were diverted to Paphos from (Q)/Jordan and Cyprus (R)/ Clouds of dust also engulfed Israel (S).
a) PSRQ
b) RPQS
c) SRQP
d) QSRP

View Answer
Answer c) SRQP

Leave a Comment