English Quiz for IPPB |IBPS – Set 214

1.Find out Synonyms.
LETHAL
a) Unlawful
b) Deadly
c) Sluggish
d) Smooth

Click here to View Answer
Answer b) Deadly

2.Find out Synonyms.
TYRANNY
a) Misrule
b) Power
c) Madness
d) Cruelty

Click here to View Answer
Answer d) Cruelty

3.Find out Synonyms.
COMMEMORATE
a) Boast
b) Remember
c) Manipulate
d) Harmonies

Click here to View Answer
Answer b) Remember

4.Find out Synonyms.
NEBULOUS
a) Tiny
b) Vague
c) Insignificant
d) Inadequate

Click here to View Answer
Answer b) Vague

5.Find out Synonyms.
PLACID
a) Clear
b) Calm
c) Enjoyable
d) Dull

Click here to View Answer
Answer b) Calm

6.Find out Synonyms.
GRUESOME
a) Hateful
b) Painful
c) Tragic
d) Frightful

Click here to View Answer
Answer d) Frightful

7.Find out Synonyms.
DEFFY
a) Face
b) Worship
c) Flatter
d) Challenge

Click here to View Answer
Answer b) Worship

8.Find out Synonyms.
TRIGGRES
a) Starts
b) Makes
c) Results
d) Causes

Click here to View Answer
Answer d) Causes

9.Find out Synonyms.
ELUSIVE
a) harmful
b) fatal
c) destructive
d) baffling

Click here to View Answer
Answer d) baffling

10.Find out Synonyms.
DIATRIBE
a) offensive
b) broadside
c) fulmination
d) All of the above

Click here to View Answer
Answer d) All of the above

Leave a Comment