English Quiz for IPPB |IBPS – Set 215

1.The floods that came last year WAS DEVASTATING MORE than the ones this year.
a) were more devastating
b) was devastated more
c) were devastating more
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) were more devastating

2.Primitive man BELIEVING THAT A CRIME CREATED an imbalance which could be rectified only by punishing the wrongdoer.
a) believes that a crime created
b) believed that a crime created
c) believed that a crime creates
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) believed that a crime created

3.This candidate has none OF THE CHARACTERISTICS POSSESS BY the deserving ones.
a) from the characteristics possessed by
b) with the characteristics possess by
c) of the characteristics possessed by
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) of the characteristics possessed by

4.The more they earn, MORE THEY SPEND on luxury items.
a) More they should spend
b) The more they spend
c) The more they ought to spend
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) The more they spend

5.IF THE ROOM HAD BEEN BRIGHTER, I would have been able to read for a while before bed time.
a) Had the room been brighter
b) Have the room brighter
c) Has the room brighter
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required’

6.It was quite clear that the athlete CAN BE ABLE to improve upon his own record.
a) Will be able to
b) Should be able
c) Would be able
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) Would be able

7.All cigarette packets manufactured in these countries WILL HAD TO BE PLAIN, standardised in the same drab green colour with the product name on the pack in a standard font.
a) shall have to be plain
b) will have to be plain
c) will has to be plain
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) will have to be plain

8.The chilly wind HITS ME THE OVER THE FACE and the rain pounded me.
a) hit me on face
b) hit me in the face
c) hit me into my face
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) hit me in the face

9.Long ago, there HAD NO SUCH THING as money and people exchanged the things that they wanted.
a) was no such thing
b) have not such things
c) was no such things
d) No correction required.

Click here to View Answer
Answer a) was no such thing

10.Anand has the guts TO RISE FROM the occasion and come out successfully.
a) in rising from
b) to raise with
c) to rise to
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) to rise to

Leave a Comment