English Quiz for SBI|IBPS – Set 262

1. Antonym of Capricious
a) Thoughtful
b) Specious
c) Mysterious
d) Discipline

Click here to View Answer
Answer a) Thoughtful

2.Antonym of Appropriate
a) Simple
b) Joking
c) Disaster
d) Unsuitable

Click here to View Answer
Answer d) Unsuitable

3.Antonym of Sacrosanct
a) Loyalty
b) Frankness
c) Criticize
d) Irreligious

Click here to View Answer
Answer d) Irreligious

4.Antonym of Overt
a) Weaken’
b) Chief
c) Secret
d) Irritable

Click here to View Answer
Answer c) Secret

4.Antonym of Dearth
a) Shocked
b) Wickedness
c) Useful
d) Abundance

Click here to View Answer
Answer d) Abundance

5.Antonym of Conscientious
a) Careless
b) Licentious
c) Unpredictable
d) Brave

Click here to View Answer
Answer a) Careless

6.Antonym of Proscribe
a) Useful
b) Allow
c) Cheat
d) Discord

Click here to View Answer
Answer b) Allow

7.Antonym of Terse
a) Rude
b) Detailed
c) Violent
d) Reveal

Click here to View Answer
Answer b) Detailed

8.Antonym of Dissent
a) Irregularity
b) Puzzle
c) Agreement
d) Brave

Click here to View Answer
Answer c) Agreement

9.Antonym of Cosset
a) Pamper
b) Neglect
c) Divert
d) Violent

Click here to View Answer
Answer b) Neglect

10.Antonym of Nonchalant
a) Cowardly
b) Fearful
c) Mysterious
d) Excited

Click here to View Answer
Answer d) Excited

Leave a Comment