English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 121

English Quiz

1.What is the synonym of slug-fest ?
a) Accord
b) Harmony
c) Consensus
d) Dispute

Click here to View Answer
Answer d) Dispute.

2. What is the synonym of Assassination?
a) Execute
b) Commence
c) Inaugurate
d) Start

Click here to View Answer
Answer a) Execute.

3.What is the synonym of Infringement?
a) Violation
b) Observance
c) Non crime
d) Non violation

Click here to View Answer
Answer a) Violation.

4. What is the antonym of Tussle?
a) Conflict
b) Hassle
c) Fight
d) Grapple

Click here to View Answer
Answer d) Grapple.

5. What is the antonym of Volatility?
a) Effervescence
b) Certain
c) Inactive
d) Disparity

Click here to View Answer
Answer c) Inactive.

6. Find the Error
a) I’m not afraid of someone
b) cornering me as
c) there is no basis
d) for the charge
e) No error

Click here to View Answer
Answer a)I’m not afraid of someone. It should be “afraid of anyone”.

7. Find the Error
a) The party digital cell has
b) tracked the digital profile of
c) the 282 lok sabha members
d) of the party
e) No error

Click here to View Answer
Answer c) the 282 lok sabha members. It should be “All the 282 lok sabha members”.

8. Find the Error
a) Tablets loaded with literacy
b) apps may help improving
c) the reading skills
d) of the young children
e) No error

Click here to View Answer
Answer b) apps may help improving. It should be “May help improve”.

9. Find the Error
a) I was shocked
b) to hear
c) that his father
d) died of an accident
e) No error

Click here to View Answer
Answer d) died of an accident. It should be “died by an accident”.

10. Find the Error
a) I heard him say something
b) disgraceful about his
c) brother who had left
d) the house all of a sudden
e) No error

Click here to View Answer
Answer e) No error.

Leave a Comment