English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 119

ENGLISH QUIZ

1. Find the Error
a) Since I had lived there
b) for many years the villagers
c) were very comfortable talked
d) to me about their problems
e) No error

Click here to View Answer
Answer c) were very comfortable talked. It should be “were very comfortable talking”.

2. Find the Error
a) Team work is not just about working
b) with like mined persons
c) fined out the key ingredient
d) that facilitates synergy
e) No error

Click here to View Answer
Answer e) No error.

3. Find the Error
a) Habit of regular savings
b) help us
c) during bad times
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) Habit of regular savings. It should be “The Habit of regular savings”.

4. Find the Error
a) The most advance mobile device with
b) the highest privacy settings is not
c) being built in the U.S or China
d) in a quiet corner in Israel
e) No error

Click here to View Answer
Answer d) in a quiet corner in Israel. It should be “but in a quiet corner in Israel”.

5. Find the Error
a) spectroscopy is used in cancer
b) treatment as it helps
c) to differentiate between
d) abnormal to healthy cells
e) No error

Click here to View Answer
Answer d) abnormal to healthy cells. It should be ” abnormal and healthy cells”.

6. ___________ you really want to grow as an entrepreneur you have to learn to delegate
a) According
b) If
c) Whether
d) Lately
e) Perhaps

Click here to View Answer
Answer b) If

7. OPEC is a group of 12 nations whose members ____________ approximately 40 percent of the world’s oil requirements.
a) Comprise
b) including
c) estimate
d) delivers
e) supply

Click here to View Answer
Answer e) supply

8. The incident of drought can be ______________ considered a rare event
a) as no long as be
b) no longer be
c) no longer than
d) no longest being
e) not longer than

Click here to View Answer
Answer b) no longer be.

9. We should involve all our colleagues in __________ important decisions
a) Instigating
b) deciding
c) pioneering
d) making
e) identifying

Click here to View Answer
Answer d) making.

10. For such a ___________ task there should be some special task force.
a) trival
b) gigantic
c) definite
d) simple
e) complexity

Click here to View Answer
Answer b) gigantic.

Leave a Comment