English Quiz for SBI | IBPS – Set 280

1.Synonym of Anguish
a) Inform
b) Warning
c) agony
d) Commonplace

Click here to View Answer
Answer c) agony-torture

2.Synonym of Trauma
a) Harmless
b) Scold harshly
c) Emotional shock
d) Confirm

Click here to View Answer
Answer c) Emotional shock

3.Synonym of Bifurcated
a) Attack
b) Opponent
c) Dissected into pieces
d) Dilemma

Click here to View Answer
Answer c) Dissected into pieces

4.Synonym of Luxuriant
a) Rich
b) Luxury-loving
c) Abundant
d) Talkative

Click here to View Answer
Answer c) Abundant

5.Synonym of Quiver
a) Tremble
b) Waver
c) Contract
d) Proverb

Click here to View Answer
Answer a) Tremble

6.Synonym of Knavish
a) Warning
b) Grow rapidly
c) Question
d) Unscrupulous

Click here to View Answer
Answer d) Unscrupulous

7.Synonym of Capricious
a) Famous
b) strict
c) Whimsical
d) Arrogant

Click here to View Answer
Answer c) Whimsical

8.Synonym of Coarse
a) Respect
b) Complaining
c) Rough
d) Lonely

Click here to View Answer
Answer c) Rough

9.Synonym of Garrulous
a) Annoy
b) Wasteful
c) Talkative
d) Inadequate

Click here to View Answer
Answer c) Talkative

10.Synonym of Tinsel
a) strict
b) shake
c) Harmony
d) Decoration

Click here to View Answer
Answer d) Decoration

Leave a Comment