English Quiz for IPPB |IBPS – Set 229

1.TO AWAY FROM THE POOR ENVIRONMENT of work was significant is achieving my target.
a) Being away the poor environment
b) Go away of the environment
c) go to the poor environment
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) Being away the poor environment

2.A date for the committee meeting to discuss the details of the proposal has YET TO BE DECIDED.
a) is been decided yet
b) have not been still decided
c) is not yet been decided
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

3.The credit for these deposits WILL BE THE ONLY GIVEN AFTER TWO BANKS officials quiz the depositor, as to why this money was not deposited earlier.
a) will be only given before two bank
b) will be only given after two banks
c) will be only given after two bank
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) will be only given after two bank

4.They work on tiny margins and keep their money in cash because THAT’S THE ONLY WAY to meet daily expenses.
a) that is the only way of
b) that’s only way for
c) that’s only the way in
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

5.We are hoping that over the next quarter or two, keeping in mind that the government HAS ALSO REDUCE THE SMALL SAVINGS rate, that the MCLR calculation will now throw up more transmission.
a) have also reduced the small savings
b) have also reduce the small saving
c) has also reduces the small savings
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) has also reduces the small savings

6.This has to be viewed against the backdrop of the relentless regime of economic austerity in the years following the financial crisis, with SERIOUS IMPLICATIONS TO EQUITY and the knowledge economies of the future.
a) serious implications for equity
b) serious implication for equities
c) serious implication to equity
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) serious implications for equity

7.Despite the recent setbacks to their leadership, the Taliban now control more territories THAN EVER FOR THEY WERE OUSTED TO power in 2001.
a) than since they ever were ousted from
b) than ever since who were ousted from
c) than ever since they were ousted from
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) than ever since they were ousted from

8.Addressing the nation over All India Radio that evening, she said the PAF air strikes WERE THE DECLARATION OF THE WAR AGAINST India, and the Indian Air Force responded with initial air strikes that very night.
a) were a declaration of war against
b) were a declaration the war of against
c) were declaration of war against the
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) were a declaration of war against

9.A confident India is now ready for practical engagement with Pakistan, WITH NO GREAT EXPECTATIONS FOR A NEAR-TERM structural change in the bilateral relationship.
a) with no great expectations of a near-term
b) with no great expectation for a near-term
c) with great expectations for a near-term
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) with no great expectations of a near-term

10.THE RULING BY THE INTELLECTUAL PROPERTY TRIBUNAL is the latest legal stumbling block for Apple in its second-biggest global market following the suspension of its iTunes movie service in April.
a) A ruling by an intellectual property tribunal
b) An ruling by the intellectual property tribunal
c) The ruling by an intellectual property tribunal
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) The ruling by an intellectual property tribunal

Leave a Comment