English Quiz for IPPB |IBPS – Set 226

1.Find the error in the following sentence.
a) Today most employees complain of
b) suffering for the stress of attending to
c) rude customers all day.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) suffering for the stress of attending to,Replace ‘suffering for’ with ‘suffering form’

2.Find the error in the following sentence.
a) The Teacher feels that his work is bound on interest
b) those students who have neither experienced nor seen
c) but read books and seen graphs depicting the concepts.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) The Teacher feels that his work is bound on interest , Replace ‘on’ with ‘to’

3.Find the error in the following sentence.
a) Since the online education system has
b) been poorly designed there are not
c) many institute that offer this facility.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) many institute that offer this facility,Replace ‘institute’ with ‘institutes’

4.Find the error in the following sentence.
a) We are all short-sighted and very often
b) see but one side of the matter Our views
c) are not extended to all that has a connection with it.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) are not extended to all that has a connection with it,Replace ‘with’ with ‘to’

5.Find the error in the following sentence.
a) We were forced into react as no
b) organisation can afford to adhere to
c) these outdated regulations.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) We were forced into react as no,Replace ‘into’ with ‘to’

6.Find the error in the following sentence.
a) If we are indeed a democracy then politicians
b) would do well to remember that tolerance
c) and free speech is the hallmark of democracy.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) and free speech is the hallmark of democracy,Replace ‘is’ with ‘are’

7.Find the error in the following sentence.
a) These efforts will help bring the
b) people of the two countries closer together
c) paving the way for greater people-to-people contact.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

8.Find the error in the following sentence.
a) India’s travel and tourism
b) industry is poised on growth at seven
c) percent this year alone.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) industry is poised on growth at seven,Replace ‘at’ with ‘by’

9.Find the error in the following sentence.
a) Migraines may doubles the risk
b) of a nervous system condition that
c) causes facial paralysis.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) Migraines may doubles the risk,Replace ‘doubles’ with ‘double’

10.Find the error in the following sentence.
a) The Reserve Bank of India’s decision
b) to waive ATM charges have put banks
c) in a difficult position.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) to waive ATM charges have put banks, Replace ‘have’ with ‘has’

Leave a Comment