English Quiz for IPPB |IBPS – Set 223

1. That company is our rival since it provides similar services to ours IN A LOWEST RATE.
a) in low rates
b) for as lower rates
c) at lower rates
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) at lower rates

2. Once you get your postgraduate degree in management GET A JOB will be much easier.
a) getting a job
b) you will get a job
c) should get a job
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) getting a job

3.He listened to my objections patiently and then explained WHY HE HAD taken such a decision in my absence.
a) that he had been
b) why he was
c) when having
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

4.It should be no surprise that I WILL BE FIRST EMPLOYEE in my circle to have an Apple iphone 6.
a) the first employee I am
b) I am unique employee
c) I was the first employee
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) I was the first employee

5.The majority of our clients prefer our new office timings, which ARE CONVENIENCE FOR them.
a) is convenient to
b) are convenience to
c) are convenient for
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) are convenient for

6.Anand has the guts TO RISE FROM the occasion and come out successfully.
a) in rising from
b) to raise with
c) to rise to
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) to rise to

7.I still have MY UPS AND DOWNS, but not to the same degree.
a) my ups and down
b) my up and down
c) my up to down
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

8.The tea-estate administration is IN SUCH MESS THERE is no leader to set the things right.
a) in such a mess here
b) in a such mess that here
c) in such a mess that there
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) in such a mess that there

9.If he has to spend five hours in the queue, IT WAS REALLY A WASTAGE.
a) is a really wastage
b) is real a wastage
c) is really a wastage
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) is really a wastage

10.HAD I REALISED how close I was to the edge of the valley, I would not have carried the bags there.
a) Had I been realised
b) If I would have realised
c) Had I had realised
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

Leave a Comment