English Quiz for IPPB |IBPS – Set 220

1.Find the error in the following sentence.
a) They have purchased many
b) items of furnitures for
c) their new bungalow.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) items of furnitures for,Replace “furnitures ” with “furniture”

2.Find the error in the following sentence.
a) A computer virus works
b) exactly like the biological variety
c) which invade the human body
d) No error.

Click here to View Answer
Answer b) exactly like the biological variety,Exactly and like never go together.

3.Find the error in the following sentence.
a) The reason why she
b) is absent today is
c) because her husband is ill.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) because her husband is ill,Replace “because” with “that”

4.Find the error in the following sentence.
a) After her retiring she
b) established many institutions to
c) train underprivileged but talented children.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) After her retiring she, Replace “retirement” with “retiring”

5.Find the error in the following sentence.
a) The third season of the popular television
b) show will ends on a grand note with
c) celebrities dancing and having fun.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) show will ends on a grand note with,Replace “ends” with “end”

6.Find the error in the following sentence.
a) M. S. Dhoni has been assigned
b) with that team because he is
c) well qualified and experienced.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) with that team because he is, Replace “to” for “with”

7.Find the error in the following sentence.
a) The company aims to nearly double
b) its revenues on the back
c) of a strongest product pipeline.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) of a strongest product pipeline.Replace “Strongest” with “Strong”

8.Find the error in the following sentence.
a) The candidate has appealed
b) donations from younger voters who will
c) be used to defray campaign expenses.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) donations from younger voters who will,Replace “which”for “who”

9.Find the error in the following sentence.
a) The Teacher feels that his work is bound on interest
b) those students who have neither experienced nor seen
c) but read books and seen graphs depicting the concepts.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) The Teacher feels that his work is bound on interest , Replace “on” with “to”

10.Find the error in the following sentence.
a) A number of situations likes murder
b) and robbery were simulated and vital
c) combat tips and moves were demonstrated.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) A number of situations likes murder, Replace “likes” with “like”

Leave a Comment