English Quiz for IPPB |IBPS – Set 219

1.To be above board
a) To have a good height
b) To be honest in any business
c) To have no debts
d) To try to be beautiful

Click here to View Answer
Answer b) To be honest in any business

2.A snake in the grass
a) Secret or hidden enemy
b) Unforeseen happening
c) a sneaky and despised person
d) Unreliable person

Click here to View Answer
Answer c) a sneaky and despised person

3.Simon pure
a) Simple and foolish
b) Intelligent but shy
c) Skillful artisan
d) Genuinely and thoroughly pure

Click here to View Answer
Answer d) Genuinely and thoroughly pure

4.To pour oil in troubled water
a) To foment trouble
b) To add to the trouble
c) To instigate
d) to calm someone or something down

Click here to View Answer
Answer d) to calm someone or something down

5.Rat-race
a) Corruption
b) Misery
c) Unpleasant sight
d) Fierce competition

Click here to View Answer
Answer d) Fierce competition

6.Short of something
a) Amusing
b) Lacking
c) Short in height
d) At a short distance

Click here to View Answer
Answer b) Lacking

7.To cry wolf
a) To listen eagerly
b) To give false alarm
c) To turn pale
d) To keep-off starvation

Click here to View Answer
Answer b) To give false alarm

8.To wash one’s dirty linen in public
a) To do some ugly work in public
b) To insult in the presence of others
c) To discuss secret matters in public
d) to discuss private or embarrassing matters in public, especially when quarreling

Click here to View Answer
Answer d) to discuss private or embarrassing matters in public, especially when quarreling

9.To keep oneself to oneself
a) To keep oneself alive
b) To restrain oneself
c) To hide things from others
d) To live apart without company

Click here to View Answer
Answer d) To live apart without company

10.Set the tone for something
a) Right tune and harmony
b) To establish a particular mood or character
c) Musical Note
d) Orchestra in full swing

Click here to View Answer
Answer b) To establish a particular mood or character

Leave a Comment