English Quiz for IPPB |IBPS – Set 215

1.Find the error in the following sentence.
a) I would have committed the same
b) mistake of signing the sale deed if my
c) agent would not have forewarned me.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) agent would not have forewarned me. Replace ‘would not have’ with ‘had not.

2.Find the error in the following sentence.
a) My secretary is so careful
b) of her work that none has so far
c) found any error in her work.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) of her work that none has so far ,Replace ‘of ‘ with ‘in’

3.Find the error in the following sentence.
a) If you would have read the instructions
b) carefully you would not have
c) answered the questions wrongly.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) If you would have read the instructions,Replace ‘would have ‘ with ‘had’

4.Find the error in the following sentence.
a) The chief idea of very common type
b) of traveller is to see as many objects of
c) interest as he possibly could.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) interest as he possibly could, Replace ‘could’ with can’

5.Find the error in the following sentence.
a) Ordinarily, when in difficulty
b) Ruchi prefers keeping her counsel than
c) running about taking advice.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) Ruchi prefers keeping her counsel than Replace ‘than’ with ‘to’

6.Find the error in the following sentence.
a) If I knew that my friend
b) had planned to visit the town today,
c) I would have made his stay comfortable.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

7.Find the error in the following sentence.
a) The foremost criterion of selection
b) we adopted were the number of years
c) of training a dancer had received under a particular guru.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) we adopted were the number of years,Replace ‘were’ with ‘was’

8.Find the error in the following sentence.
a) The award ceremony ended on a
b) note of good cheer with audiences responding
c) warmly to its line-up of films.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

9.Find the error in the following sentence.
a) If Shreya could seen the powerful
b) women in her party now she
c) would probably be tickled
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) If Shreya could seen the powerful, Replace ‘seen’ with ‘see’

10.Find the error in the following sentence.
a) People express their expectations that
b) their leaders should not resorting to
c) corrupt practices and nepotism.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) their leaders should not resorting to, Replace ‘resorting’ with ‘resort’

Leave a Comment