English Quiz – Set Nine (Antonyms)

1. What is the antonym for Meticulous?
a) Careless
b) Extreme Care
c) Ugly
d) Beautiful

Click here to View Answer
Answer a)Careless

2. What is the antonym for Profuse?
a) Supplement
b) Lacking
c) Abundant
d) None of the Above

Click here to View Answer
Answer b)Lacking

3. What is the antonym for Petite?
a) Straight
b) Small
c) Hesitant
d) Giant

Click here to View Answer
Answer d)Giant

4. What is the antonym for Stature?
a) Honor
b) Dignity
c) Inadequacy
d) equivocal

Click here to View Answer
Answer c) Inadequacy

5. What is the antonym for Exaggerate?
a) Compress
b) Speedy
c) Overstate
d) Anxiety

Click here to View Answer
Answer a)Compress

6. What is the antonym for Quarantine?
a) Detention
b) Confused
c) Freedom
d) Stubborn

Click here to View Answer
Answer c)Freedom

7. What is antonym for Uncouth?
a) Dumb
b) Civilized
c) Uncivilized
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer c)civilized

8. What is the antonym for Impish?
a) Dumb
b) Casual
c) Behaved
d) None of the above

Click here to View Answer
Answer c)Behaved

9. What is the antonym for Forlorn?
a) Cheerful
b) Abandoned
c) Particular
d) Depressed

Click here to View Answer
Answer a)Cheerful

10. What is the antonym for Shrill?
a) High pitched
b) Polite
c) Low
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer c)Low

Leave a Comment