English Quiz – Sixteen (Antonyms)

1. What is the antonym for Wary?
a) Careless
b) Careful
c)leery
d) Beautiful

Click here to View Answer
Answer a)Careless

2. What is the antonym for Menace?
a) Dangerous
b) Safety
c) mean
d) None of the Above

Click here to View Answer
Answer b) Safety

3. What is the antonym for Opaque?
a) Straight
b) transparent
c) extra-ordianry
d) Giant

Click here to View Answer
Answer b) Transparent

4. What is the antonym for Nepotism?
a) bias
b) truthful
c) Inadequacy
d) fairness

Click here to View Answer
Answer d) fairness

5. What is the antonym for Dire?
a) Calm
b) speedy
c) urgent
d) Anxiety

Click here to View Answer
Answer a)Calm

6. What is the antonym for Eminent?
a) big name
b) desirable
c) Common
d) Stubborn

Click here to View Answer
Answer c)Common

7. What is the antonym for Spurt?
a) Dumb
b) Continuity
c) Uncivilized
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer b) Continuity

8. What is the antonym for Ire?
a) Anger
b) Calm
c) Behaved
d) None of the above

Click here to View Answer
Answer b) Calm

9. What is the antonym for Snag?
a) Cheerful
b) Advantage
c) Particular
d) sober

Click here to View Answer
Answer b) Advantage

10. What is the antonym for keen?
a) anxious
b) dispassionate
c) Low
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer b) Dispassionate

Leave a Comment