English Quiz – Set Twenty Five (Spelling Correction)

1. Pick the correct word.
a) Acessories
b) Accessories
c) Acesoeies
d) Accessoories

View Answer With Explanation
Answer 2) Accessories.  Accessories means a thing which can be added to something else in order to make it more useful.

2. Pick the correct word.
a) Tyrannical
b) Tyranical
c) Tyrranical
d) Tyraanical

View Answer With Explanation
Answer 1) Tyrannical. tyrannical means Dictorial.

3. Pick the Correct word.
a) Dicttum
b) Dictom
c) Dicctum.
d) Dictum

View Answer With Explanation
Answer 4) Dictum. a formal pronouncement from an authoritative source.

4. Pick the correct word
a) Prudnt
b) Prudent
c) Prodent
d) None of the above

View Answer With Explanation
Answer b) Prudent. Prudent means Wise

5. Pick the correct word
a) Accused
b) Acused
c) Accussed
d) Acoused

View Answer With Explanation
Answer a) Accused. a person or group of people who are charged with or on trial for a crime.

6. Pick the Correct word
a) Benidiction
b) Benduction
c) Benediction
d) Beniddiction

View Answer With Explanation
Answer c) Benediction. benediction means s a short invocation for divine help, blessing and guidance, usually at the end of worship service.

7. Pick the Correct word
a) Intution
b) Intitution
c) Intuition
d) Intenton

View Answer With Explanation
Answer b) Intuition. Intuition means the ability to understand something instinctively, without the need for conscious reasoning.

8. Pick the correct word
a) Concurrence
b) Concurrennce
c) Concurencce
d) Concurencee

View Answer With Explanation
Answer a) Concurrence. Concurrence means an agreement or things that act or occur together

9. Pick the Correct word
a) Consensus
b) Consens
c) Consensuss
d) Consenus

View Answer With Explanation
Answer a) Consensus. Consensus means majority. 

10. Pick the correct word
a) Twelth
b) Twelfth
c) Twlth
d) Tweltth.

View Answer With Explanation
Answer 2) Twelfth. twelfth is a number 12.

Leave a Comment