English Quiz – Set Twenty Two (Antonyms)

1. What is the antonym for Servitude?
a) freedom
b) slavery
c) refuse
d) begging

View Answer
Answer c) freedom

2. What is the antonym for Commotion?
a) noisy
b) cremation
c) calm
d) common

View Answer
Answer c) calm

3. What is the antonym for Stench?
a) Stinky
b) Sweet smell
c) obedience
d) stretch

View Answer
Answer b) Sweet smell

4. What is the antonym for Baffle?
a) confuse
b) decline
c) clarify
d) fairness

View Answer
Answer c) clarify

5. What is the antonym for Revulsion?
a) Calm
b) dislike
c) urgent
d) liking

View Answer
Answer d) liking

6. What is the antonym for Potent?
a) apprehension
b) powerful
c) weak
d) trial

View Answer
Answer c) weak

7. What is the antonym for Servile?
a) bliss
b) misery
c) to serve
d) bossy

View Answer
Answer d) Bossy

8. What is the antonym for Frantic?
a) anxiety
b) Motion
c) calm
d) None of the above

View Answer
Answer c) Calm

9. What is the antonym for Glee?
a) agile
b) Overjoyed
c) disappointment
d) sober

View Answer
Answer c) disappointment

10. What is the antonym for Anguish?
a) severe pain
b) happiness
c) anxiety
d) dull

View Answer
Answer b) happiness

Leave a Comment