English Quiz – Eighteen (Antonyms)

1. What is the antonym for Beseech?
a) ditch
b) beg
c) refuse
d) Beautiful

Click here to View Answer
Answer c) refuse

2. What is the antonym for Renege?
a) Dangerous
b) abandon
c) rout
d) honor

Click here to View Answer
Answer d) honor

3. What is the antonym for Mutiny?
a) rebellion
b) transparent
c) obedience
d) Giant

Click here to View Answer
Answer c) Obedience

4. What is the antonym for Wither?
a) enlarge
b) decline
c) Inadequacy
d) fairness

Click here to View Answer
Answer a) Enlarge

5. What is the antonym for Tow?
a) Calm
b) push
c) urgent
d) pull

Click here to View Answer
Answer b) push

6. What is the antonym for Trepidation?
a) apprehension
b) assurance
c) Common
d) trial

Click here to View Answer
Answer b) Assurance

7. What is the antonym for Ecstasy?
a) bliss
b) misery
c) Uncivilized
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer b) Misery

8. What is the antonym for Immobile?
a) Motionless
b) Motion
c) Behaved
d) None of the above

Click here to View Answer
Answer b) Motion

9. What is the antonym for Lithe?
a) agile
b) rigid
c) loafer
d) sober

Click here to View Answer
Answer b) rigid

10. What is the antonym for flamboyant?
a) anxious
b) dispassionate
c) bomblastic
d) dull

Click here to View Answer
Answer d) Dull

Leave a Comment