English Quiz – 68 (One word Substitution)

1) Dishes served between the unusual courses.
a) Quisling
b)Entrees
c)Splenetic
d)ascendancy

Click to View Answer
Answer b) Entrees

2. Corruption in office.
a) Malversation
b) Nyctalopia
c) Choreographer
d) Incognito

Click to View Answer
Answer a) Malversation

3. One who designs and specifies the steps.
a) Palaver
b) Versatile
c) Choreographer
d) dilapidation

Click to View Answer
Answer c) Choreographer 

4. One who loves books.
a) Bibliophile
b) Versatility
c) Virago
d) Sanguine

Click to View Answer
Answer a) Bibliophile

5. One who believes easily.
a) Impetuous
b) Credulous
c) Dereliction
d) Adultation

Click to View Answer
Answer b) Credulous

6. A man endowed with the power of God.
a) Impetuous
b) Demigod
c) virago
d) stoicism

Click to View Answer
Answer b) Demigod

7. One who writes dictionary.
a) Lexicographer
b) Galahad
c) Adultation
d) Amphibian

Click to View Answer
Answer a) Lexicographer

8. Study of silk worm breeding.
a) Neologism
b) Urbanility
c) Sericulture
d) None

Click to View Answer
Answer c) Sericulture

9) The coining and using of new words.
a) Palaver
b) Amphibian
c) Heriloom
d) Neologism

Click to View Answer
Answer d) Neologism

10. Free from impurity or decay.
a) Pristine
b) Bionics
c) Semantic
d) aged

Click to View Answer
Answer a) Pristine.

Leave a Comment