Current Affairs Quiz – September 26 & 27 2021

Current Affairs Quiz – September 26 & 27 2021

Current Affairs Quiz – September 26 & 27  2021. Read and Download daily, monthly Current Affairs Daily Digest 2021 for competitive exams like UPSC, SSC, IBPS, SBI etc,. Download month wise Current affairs 2020 PDF and Current affairs quiz PDF .

1. When is World Tourism Day observed?
a) September 25th
b) September 26th
c) September 27th
d) September 28th

Click here to View Answer
Answer c) September 27th.

2. International Day for the Total Elimination of Nuclear Weapons is observed on_____________.
a) September 25th
b) September 26th
c) September 27th
d) September 28th

Click here to View Answer
Answer b) September 26th.

3. World Environmental Health Day is observed on_____________.
a) September 25th
b) September 26th
c) September 27th
d) September 28th

Click here to View Answer
Answer b) September 26th.

4. Which state’s “sweet cucumber” was awarded a geographical identification (GI) tag?
a) Meghalaya
b) Assam
c) Punjab
d) Nagaland

Click here to View Answer
Answer d) Nagaland.

5. According to Asiamoney 2021 Poll, which company has topped in ‘Overall Most Outstanding Company in India?
a) HDFC
b) TCS
c) Infosys
d) SBI

Click here to View Answer
Answer a) HDFC.

6. World Rivers Day is observed on_____________.
a) September 25th
b) September 26th
c) September 27th
d) September 28th

Click here to View Answer
Answer b) September 26th.

7. Who won Russian Grand Prix 2021?
a) Lewis Hamilton
b) Max Verstappen
c) Carlos Sainz
d) Mark Henry

Click here to View Answer
Answer a) Lewis Hamilton .

8. India has emerged as the ___________ biggest trading partner of Dubai.
a) First
b) Third
c) Second
d) Fifth

Click here to View Answer
Answer c) Second.

Leave a Comment