Current Affairs Quiz – February 24 & 25 2022

Current Affairs Quiz – February 24 & 25 2022

Current Affairs Quiz – February 24 & 25 2022. Read and Download daily, monthly Current Affairs Daily Digest 2021 for competitive exams like UPSC, SSC, IBPS, SBI etc,. Download month wise Current affairs 2021 PDF and Current affairs quiz PDF .


1. India to set up its first IIT outside the country in __________.
a) Nepal
b) UAE
c) Italy
d) Singapore

Click here to View Answer
Answer b) UAE.

2. Reliance Jio will land the multi-terabit India-Asia-Xpress (IAX) undersea cable system in ___________.
a) Sri Lanka
b) Maldives
c) Mauritius
d) Nepal

Click here to View Answer
Answer b) Maldives.

3. ‘Team Cashless India’ is a flagship campaign of __________.
a) VISA
b) Mastercard
c) Rupay
d) Razorpay

Click here to View Answer
Answer b) Mastercard.

4. Central Excise Day of India is observed every year on ____________.
a) February 20
b) February 22
c) February 24
d) February 26

Click here to View Answer
Answer c) February 24.

5. Who has been appointed as the Director of Central Board of RBI?
a) Sanjay Malhotra
b) Vijay Shankar
c) Aadhitya
d) Arun Sharma

Click here to View Answer
Answer a) Sanjay Malhotra.

6. Who has been appointed as the brand ambassador of Dish TV?
a) Rishabh Pant
b) Virat Kohli
c) Rohit Sharma
d) MS Dhoni

Click here to View Answer
Answer a) Rishabh Pant.

7. Indian Navy’s multilateral exercise Milan 2022 kicked-off in ___________.
a) Cochin
b) Chennai
c) Vishakapatnam
d) Lakshadweep

Click here to View Answer
Answer c) Vishakapatnam.

8. IBM unveiled new Cybersecurity Hub in ___________.
a) Hyderabad
b) Chennai
c) Bengaluru
d) Pune

Click here to View Answer
Answer c) Bengaluru.

9. Who has been appointed as the MD & CEO of IDBI Bank?
a) Rajesh Kumar
b) Rakesh Sharma
c) Suresh Narayanan
d) Vinayak Singh

Click here to View Answer
Answer b) Rakesh Sharma.

10. India received three more Rafale Fighter Jets from ___________.
a) Germany
b) France
c) Italy
d) Russia

Click here to View Answer
Answer b) France.

Leave a Comment