Current Affairs Quiz – February 18 & 19 2022

Current Affairs Quiz – February 18 & 19 2022

Current Affairs Quiz – February 18 & 19 2022. Read and Download daily, monthly Current Affairs Daily Digest 2021 for competitive exams like UPSC, SSC, IBPS, SBI etc,. Download month wise Current affairs 2021 PDF and Current affairs quiz PDF .


1. Who is the Author of “Dignity in a Digital Age: Making Tech Work for All of Us”?
a) Ro Khanna
b) Joe Travers
c) Muthu Kumar
d) Joey Rachel

Click here to View Answer
Answer a) Ro Khanna.

2. ___________ becomes the first bank to enter the metaverse.
a) Wells Fargo
b) JP Morgan
c) Morgan Stanley
d) Goldman Sachs

Click here to View Answer
Answer b) JP Morgan. Metaverse is a blockchain-based world Decentraland.

3. Who has been named as India’s first national maritime security coordinator?
a) G Ashok Kumar
b) K Krishna Kumar
c) N Muthu Kumar
d) S Arun Kumar

Click here to View Answer
Answer a) G Ashok Kumar.

4. Who has been named as Brand Ambassador of Gaming app A23?
a) Akshay Kumar
b) Parineeti Chopra
c) Shah Rukh Khan
d) Deepika Padugone

Click here to View Answer
Answer c) Shah Rukh Khan.

5. ‘Cope South 22’ is a joint Air Exercise between United States and ________.
a) Nepal
b) Bangladesh
c) Sri Lanka
d) Mauritius

Click here to View Answer
Answer b) Bangladesh.

6. Chennaveera Kanavi, who passed away, was a/an _________.
a) Actor
b) Poet
c) Cricketer
d) Businessman

Click here to View Answer
Answer b) Poet.

7. _______ Men’s & _________ Women’s Team wins Senior National Volleyball Championship.
a) Tamil Nadu and Kerala
b) Karnataka and Madhya Pradesh
c) Haryana and Kerala
d) Kerala and Telangana

Click here to View Answer
Answer c) Haryana and Kerala.

8. ___________ has partnered with Paytm’s payment gateway to improve the support for its ‘Tips’ feature in India.
a) Facebook
b) Twitter
c) Instagram
d) Google

Click here to View Answer
Answer b) Twitter.

9. Which club wins 2021 FIFA Club World Cup Champions?
a) Chelsea
b) Liverpool
c) Manchester United
d) Arsenal

Click here to View Answer
Answer a) Chelsea.

10. Manika Batra has been named as Brand Ambassador of _______.
a) Nike
b) Adidas
c) Reebok
d) Puma

Click here to View Answer
Answer b) Adidas.

Leave a Comment