Computer Quiz – Set Twenty Eight

8. What input device can be used for marking
a) Optical mark reader
b) Bar code reader
c) Mouse a multiple choice test?
d) All of the above
e) None of these

Click to View Answer
Answer a) Optical mark reader

9. What input device could tell you the price of
a) Mouse a bar of chocolate?
b) All of the above
c) Optical mark reader
d) Bar code reader
e) None of these

Click to View Answer
Answer d) Bar code reader

10. Where would you find a magnetic strip?
a) Speakers
b) Credit card
c) Smart card
d) All of the above
e) None of these

Click to View Answer
Answer b) Credit card

11. Hard copy is a term used to describe…?
a) Printed output
b) Writing on a hard board
c) Storing information on the hard disk
d) All of the above
e) None of these

Click to View Answer
Answer a) Printed output

12. What do the abbreviations VAB stand for?
a) Voice activated broadcasting
b) Visual audio board
c) Voice answer back
d) All of the above
e) None of these

Click to View Answer
Answer c) Voice answer back

13. What are the individual dots which make up a picture on the monitor screen called?
a) Coloured spots
b) All of the above
c) Resolution
d) Pixels
e) None of these

Click to View Answer
Answer d) Pixels

14. A daisy wheel is a type of…?
a) None of these                                                                                                                                                                                                                     b) Storage device
c) Pointing device
d) All of the above
e) Printer

Click to View Answer
Answer e) Printer

15. Factory production lines can be automated using…?
a) Machine tools
b) VDUs
c) Plotters
d) All of the above
e) None of these

Click to View Answer
Answer b) VDUs

Leave a Comment