Computer Quiz – 54

COMPUTER QUIZ

1. A form defines
a) Where data is placed on the screen
b) The width of each field
c) Both A and B
d) All of the above

Click here to View Answer
Answer c) Both A and B

2. To insert a graphic of your company’s logo on a report
a) Click the image button on the toolbox and drag on the report to draw a place holder for the graphics
b) You can’t. Microsoft Access won’t let you insert graphics files.
c) Select Insert > Picture from the menu
d) Select Tools > Insert Picture from the menu

Click here to View Answer
Answer a) Click the image button on the toolbox and drag on the report to draw a place holder for the graphics

3. The Fill/Back Color button on the formatting toolbar applies color to:
a) The border of the selected control
b) The text in the selected control
c) All aspects of the control
d) The background of the selected control

Click here to View Answer
Answer a) The border of the selected control

4. The type of query extract the data and put them into separate table
a) A parameter query
b) A make-table query
c) An update query
d) A crosstab query

Click here to View Answer
Answer b) A make-table query

5. The following criterion is NOT written using the proper syntax?
a) “Haris”
b) <500
c) NO VALUE
d) Between #1/1/2000# and #12/31/2000#

Click here to View Answer
Answer c) NO VALUE

6. (IF [Age]>65, “Senior”,”Adult”) This expression is an example of:
a) A conditional expression
b) Algebraic expression
c) Something that belongs in a Microsoft Excel book
d) A financial expression

Click here to View Answer
Answer a) A conditional expression

7. The following property determines what is displayed in a control.
a) The control source property
b) The display property
c) The comes from property
d) The data property

Click here to View Answer
Answer a) The control source property

8. You view the properties of a form
a) Select View>Form properties form the menu
b) Right click anywhere on the form and select properties from the shortcut menu
c) Double click the form selector box in the upper left corner of the form
d) All of the above

Click here to View Answer
Answer b) Right click anywhere on the form and select properties from the shortcut menu

9. You can keep the sum([Sales]) to calculate the totals for each month in
a) the report footer section
b) the page footer section
c) the month group footer section
d) the summary section

Click here to View Answer
Answer c) the month group footer section

10. The procedure for selecting multiple controls on a report?
a) Hold down the Shift key as you click each object that you want to select
b) If the controls are aligned along a horizontal or vertical line, click the horizontal or vertical ruler or to the left of the controls
c) Hold down the Ctrl key as you click each object that you want to select
d) All of these above are true

Click here to View Answer
Answer a) Hold down the Shift key as you click each object that you want to select

11. The following database object can you import from one Microsoft Access database to another?
a) Queries
b) Tables
c) Forms
d) All of the above

Click here to View Answer
Answer d) All of the above

Leave a Comment