Computer Quiz – 252 for Bank, SSC, Railways & Other Exams

COMPUTER QUIZ – DIFFICULTY LEVEL : EASY

1. Saving one or more copies of a file is also called ___________
a) Importing
b) Exporting
c) Updating
d) Uploading

Click here to View Answer
Answer b) Exporting.

2. Which of the best position for operating the mouse?
a) Tail facing the right
b) Tail away from the user
c) Tail facing the left
d) Tail towards the user

Click here to View Answer
Answer d) Tail towards the user.

3. Expand SDN?
a) Software Delivery Network
b) Single Delivery Network
c) Service Delivery Network
d) Simple Delivery Network

Click here to View Answer
Answer c) Service Delivery Network.

4. Which of the following is a network topology
a) LAN
b) BUS
c) WAN
d) None of these

Click here to View Answer
Answer b) BUS.

5. Which of the following is listed in order from largest to smallest?
a) TB, GB, MB, KB
b) TB, GB, KB, MB
c) GB, TB, MB, KB
d) TB, MB, GB, KB

Click here to View Answer
Answer a) TB, GB, MB, KB.

6. A _____________ is a descriptive label that helps identify the type of content to be entered into a field
a) Data name
b) Folder name
c) Field name
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) Field name.

7. Expand SDR?
a) Serial Defined Radio
b) Simple Defined Radio
c) Service Defined Radio
d) Software Defined Radio

Click here to View Answer
Answer d) Software Defined Radio.

8. A __________, or data file, is a collection of related records
a) Table
b) Folder
c) History
d) Record

Click here to View Answer
Answer a) Table.

9. What technology allows you to receive messages without checking your email?
a) Pull
b) Push
c) Draft
d) Filter

Click here to View Answer
Answer b) Push.

10. Software turns data into ___________
a) Documents
b) Text
c) Information
d) Websites

Click here to View Answer
Answer c) Information.

Leave a Comment