Computer Quiz – 110

COMPUTER QUIZ

1. In Windows operating system to minimize all of the windows?
a) Windows Logo
b) Windows Logo + BREAK
c) Windows Logo + D
d) Windows Logo + M

Click here to View Answer
Answer d) Windows Logo + M

2. In Windows operating system to move forward through the tabs?
a) CTRL+TAB
b) CTRL+SHIFT+TAB
c) SHIFT+TAB
d) None of these

Click here to View Answer
Answer a) CTRL+TAB

3. In Windows operating system to move backward through the tabs?
a) CTRL+TAB
b) CTRL+SHIFT+TAB
c) SHIFT+TAB
d) None of these

Click here to View Answer
Answer b) CTRL+SHIFT+TAB

4. In Windows operating system to move backward through the options?
a) CTRL+TAB
b) CTRL+SHIFT+TAB
c) SHIFT+TAB
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) SHIFT+TAB

5. In Windows operating system one press F1 key to?
a) Display help
b) Cut
c) Paste
d) None of these

Click here to View Answer
Answer a) Display help

6. In Windows operating system SHIFT with any of the arrow keys
a) Highlight a block of text
b) Delete something
c) Paste something
d) Select more than one item in a window or on the desktop, or select text in a document

Click here to View Answer
Answer d) Select more than one item in a window or on the desktop, or select text in a document

7. In Windows operating system shortcut CTRL+A is to
a) Select all
b) Highlight a block of text
c) Delete something
d) Paste something

Click here to View Answer
Answer A

8. In Windows operating system shortcut for paste is
a) CTRL+C
b) CTRL+X
c) CTRL+V
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) CTRL+V

9. In Windows operating system Shortcut for copy is
a) CTRL+C
b) CTRL+X
c) CTRL+V
d) None of these

Click here to View Answer
Answer a) CTRL+C

10. In Windows operating system to paste something after cutting the following shortcut is used
a) CTRL+C
b) CTRL+X
c) CTRL+V
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) CTRL+V

Leave a Comment