Banking Quiz – 16 (Banks and Taglines)

BANKING QUIZ

1.Andhra Bank
a) Honours Yours Trust
b) For All Your Needs
c) India’s International Bank
d) Prosperity To All

Click to View Answer
Answer b) For All Your Needs

2.Bank Of Baroda
a) India’s International Bank
b) Prosperity To All
c) Honours Yours Trust
d) Relationship Beyond banking

Click to View Answer
Answer a) India’s International Bank

3.Bank Of India
a) India’s International Bank
b) Prosperity To All
c) Relationship Beyond banking
d) Honours Yours Trust

Click to View Answer
Answer c) Relationship Beyond banking

4. Bank Of Maharashtra
a) India’s International Bank
b) One Family, One Bank
c) Relationship Beyond banking
d) Prosperity To All

Click to View Answer
Answer b) One Family, One Bank

5. Canara Bank
a) Together We Can
b) Relationship Beyond banking
c) Prosperity To All
d) Honours Yours Trust

Click to View Answer
Answer a) Together We Can

6.Central Bank Of India
a) Central To You Since 1911
b) Relationship Beyond banking
c) Prosperity To All
d) Honours Yours Trust

Click to View Answer
Answer a) Central To You Since 1911

7.Corporation Bank
a) Prosperity To All
b) To You Since 1911
c) Honours Yours Trust
d) India’s International Bank

Click to View Answer
Answer a) Prosperity To All

8.Dena Bank
a) Your Trusted Family Bank Taking Banking
b) To You Since 1911
c) India’s International Bank
d) The Name You Can Bank Upon

Click to View Answer
Answer a.Your Trusted Family Bank Taking Banking

9.Indian Bank
a) Technology To The Common Man
b) Your Trusted Family Bank Taking Banking
c) To You Since 1911
d) The Name You Can Bank Upon

Click to View Answer
Answer a.Technology To The Common Man

10.Indian Overseas Bank
a) Good People To Grow With
b) The Name You Can Bank Upon
c) Your Trusted Family Bank Taking Banking
d) To You Since 1911

Click to View Answer
Answer a.Good People To Grow With

11.Oriental Bank Of Commerce
a) The Name You Can Bank Upon
b) To You Since 1911
c) Your Trusted Family Bank Taking Banking
d) Where Every Individual Is Committed

Click to View Answer
Answer d) Where Every Individual Is Committed

12.Punjab National Bank
a) Relationship Beyond banking
b) To You Since 1911
c) The Name You Can Bank Upon
d) India’s International Bank

Click to View Answer
Answer c) The Name You Can Bank Upon

13.Punjab And Sind Bank
a) Where Service Is A Way Of Life
b) The Name You Can Bank Upon
c) To You Since 1911
d) India’s International Bank

Click to View Answer
Answer a) Where Service Is A Way Of Life

14. Syndicate Bank
a) Faithful, Friendly
b) Honours Yours Trust
c) Where Service Is A Way Of Life
d) The Name You Can Bank Upon

Click to View Answer
Answer a) Faithful, Friendly

15. UCO Bank
a) Honours Yours Trust
b) Faithful, Friendly
c) Where Service Is A Way Of Life
d) Where Every Individual Is Committed

Click to View Answer
Answer a) Honours Yours Trust

Leave a Comment