GK Quiz – 242(Mixed GK Topics)

1.Buddh international circuit stadium location in__________
a) Jaipur, Rajasthan
b) Patna, Bihar
c) Greater Noida, Uttar Pradesh
d) kokata, West Bangal

Click here to View Answer
Answer- c) Greater Noida, Uttar Pradesh

2.Sun city of india_________
a) Jaipur, Rajasthan
b) udaipur, Rajasthan
c) jodhpur, Rajasthan
d) Kanpur, Uttar Pradesh

Click here to View Answer
Answer- c) jodhpur, Rajasthan

3.Augusta Masters cup is associated with the game of____________
a) Badminton
b) cricket
c) Golf
d) hockey

Click here to View Answer
Answer- c) Golf

4.which of the following is the folk dance of Kashmir_________
a) Kargam
b) Gair
c) Dumhal
d) Changu

Click here to View Answer
Answer- c) Dumhal

5.Which is the oldest Football Club in the world________
a) Liverpool FC
b) Real Madrid FC
c) Barcelona FC
d) Sheffield F.C.

Click here to View Answer
Answer- d) Sheffield F.C.

6.When was the ‘National Science Day’ celebrated in India________
a) Apr-05
b) Sep-05
c) February 28
d) February 26

Click here to View Answer
Answer- c) February 28

7.Where is the Head Quarter Of UCO Bank_________
a) Pune
b) Kolkata
c) Chennai
d) New Delhi

Click here to View Answer
Answer- b) Kolkata,CEO: Ravi Krishan Takkar

8.god’s bankers is written by________
a) Arunima Sinha
b) Harish Khare
c) Gerald Posner
d) Daniel A Bell

Click here to View Answer
Answer- c) Gerald Posner

9.Wardha Warora Power Plant is located in which state_________
a) Birsinghpur, Madhya Pradesh
b) Warora, Maharastra
c) Talcher, Odisha
d) Durlavpur West Bengal

Click here to View Answer
Answer- b) Warora, Maharastra

10.“Good people to grow” with is which bank’s tagline__________
a) Corporation Bank
b) Indian Overseas Bank
c) Oriental Bank of Commerce
d) Union Bank of India

Click here to View Answer
Answer- b) Indian Overseas Bank,Headquarters: Chennai,CEO: R. Koteeswaran

About the author

Jaya Gupta

Leave a Comment